Tulemas on bränditurunduse ja väliskommunikatsiooni-agentuuri raamhange

ESS on novembri lõpus avamas raamhanget (avatud tõenäoliselt kuni 10.01.2019), et leida kommunikatsiooniagentuuri, kes toetakse ESS-i visiooni – “Ehitada ja töös hoida maailma kõige võimsamat neutronkiirguse allikat, mis võimaldab teaduslikke läbimurdeid materjaliteaduses, energeetikas, tervishoius ning keskkonnatehnoloogias, adresseerides paljusid kaasaegse ühiskonna ees seisvaid väljakutseid” – muutmist kommunikatsioonistrateegiaks, millel on kindlaksmääratud narratiiv ja identiteet ning mis selgesti positsioneerub hinnatud, atraktiivse ja usaldusväärse uurimisasutusena kõikide huvipoolte silmis. Ülesanne hõlmab ka ESS-i kommunikatsioonistrateegia loomist ning rakendamist kõikides ESS-iga seotud kommunikatsiooni-ökosüsteemides, s.h. digitaalne ning sotsiaalmeedia, aga ka majasisene digitaalne ja füüsiline kommunikatsioon rõhuasetusega digitaalsel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga