Tehnilise konsultatsiooni hange ehituse ja konstrueerimise teenustele

ESS on avanud 2. maini kestva hanke tehniliste konsultantide leidmiseks. Töö seisneb konstruktsiooniliste lahenduste väljamõtlemisest, vastavate uurimuste läbiviimisest, arvutustest ning erinevatel teemadel nõu andmisest. Lepingulisest teenusest oodatakse võimalikult efektiivsete, ajakohaste, seadusandlike tehniliste nõuetega kooskõlaliste tehniliste lahenduste väljamõtlemist. Konsultatsiooniteenus peab hõlmama kogu disainiprotsessi, alates eeluuringutest kuni lõppjoonisteni pärast ehitust. Tööd saab suures osas teha konsultandi enda kodukontoris, aga mõnikord võib olla vajadus ka ESS-is käia kohtumistel ning asukohtade ülevaatustel. Ühtlasi peab jälgima konfliktseid olukordi teiste tehniliste disainilahendustega ESS-is. Hange puudutab: arhitektuurseid lahendusi, struktuurseid lahendusi, maaparandustöid, installeerisi, BIM mudelit, ehitust ning rajatise juhtimist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga