Skanska otsib tsiviilehituse juurde kvaliteetseid allhankijaid

Euroopa Neutronkiirguse Allika (ESS) hoonete ehitust juhtiv Skanska AB tegi partnerriikide tööstuse kontaktametnikele ettekande praegustest ja tulevastest hankevajadustest ESS-i jaoks. Lähematel kuudel tegeldakse ESS-i sihtmärgi hoone metallkonstruktsioonide ehituse ja betoonivalamisega. Samuti hakatakse peatselt ehitama keerulise kujuga kaardus katust sihtmärgi hoonele, mida toetavad suured terastrossid. Plaanis on ka vihmuti süsteemide, uste (ka voldik-uste) ja akende, protsessi käigus kasutatava torustiku, hoone haldamise süsteemide, soojuspumpade, veepumpade, soojusvahetite ja puhver-anumate allhankimine või soetamine. Skanska otsib alati uusi tarnijaid, aga seekord võiksid huvitatud tarnijaid võtta ühendust Eesti ILO-ga, kes suunab neid Skanska esindajateni. Eriti huvitatud on Skanska praegusel hetkel soojuspumpade ja sihtmärgi katuse ehituse osas.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga