Avatud esimene voor inspekteerimisteenuste hankeks

ESS otsib akrediteeritud inspekteerimisteenuse pakkujat, volitatud asutust ja ka inspekteerimislabori teenust. Iga teenuse jaoks võib erinev pakkuja olla. Raamhanke sõlmimise esimeses voorus leitakse huvitatud pakkujad, kes nõetekohasuse korral saavad võimaluse inspekteerimisteenuste hangetel osaleda. Esimene, akrediteeritud inspekteerimise teenus käib erinevate jooniste, disaini, arvutuste, samuti plaanide, keeviste ja DIN EN 10204 materjalide ülevaatamise kohta. Teise teenuse peaks pakkuma Volitatud Asutus (Notified Body), kelle ülesandeks on mitte-destruktiivsete testide protseduuride ülevaatamine, erinevate keeviste kontroll, samuti eelmainitud materjalide kontroll ning dokumentide ülevaatus. Kolmandaks otsitakse akrediteeritud laborit, kes suudaks läbi viia mitte-destruktiivseid teste keevitustele, materjalidele ning kirjutaks vastavad testi-protseduurid. Esimene kvalifitseerimise voor lõppes 1. veebruaril.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga