Raamhange ESS-ilt tehnilise konsultatsiooni ja teenuste vallas

ESS avas raamhanke, et leida ettevõtteid, kes võiksid neile pakkuda tehnilise konsultatsiooni teenust järgnevate spetsiifiliste teemade vallas: tehniline analüüs, seadmestik ja seonduvad protsessid, mehaanilised insenertehnilised lahendused, elektrilised insenertehnilised lahendused ja vastavad seadmed koos kontrolliga, elektroonilised insenertehnilised lahendused, süsteemide integratsioon ja koordineerimine, ülevaatamine koos suunamise ja mõõtmisega, projektijuhtimine, kvaliteedijuhtimine, keskkonna-alased konsultatsioonid koos turvalisuse ja tervisega ning viimasena süsteemide insenertehnilised lahendused. ESS valib välja 5 ettevõtet iga teema kohta ja hankele registreerimise viimane tähtaeg oli 25. aprill. Hange on suletud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga