Klüstronite fokuseerimise ja kütteniidi toiteallikate hange

ESS on avanud raamhanke, millega tarnitakse kahte tüüpi elektrilise toite allikaid klüstronite (suure võimsusega raadiosageduslikud allikad, millega lineaarkiirendis kiirendatakse prootoneid) eri osade toiteks:

  • 164 toiteallikat klüstronite fokuseerimiseks, sisendiks on 400V 3-faasiline pinge ja väljundiks alalispinge varieeritav kuni 300V-ni ja alalisvool kuni 17 A-ni.
  • 82 toiteallikat klüstronite kütteniitide toiteks, sisendiks ühefaasiline 230V pinge ning väljundiks konstantne väljundvool 30A (30V).

Pakkumise võib teha ka eraldi mõlemale tüübile. Kõik toiteallikad peavad olema suure stabiilsusega, andma pidevat elektroonilist tagasisidet, olema kaugjuhitavad üle ESS-i juhtimissüsteemi ning ülimalt töökindlad (peavad töötama vahetpidamata aastaid), mahtuma 19-tollisesse seadmekappi ning vastama tüüpilistele EMC standarditele. Hanke tähtaeg oli 28. august 2017.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga