Elektrikaupade veebipoodide raamhange

ESS soovib sõlmida raamhanke kuni 5 elektrikaupade veebipoega. Raamhanke kehtivusperiood on kuni 5 aastat. Veebipoes võiks olla saadaval erinevaid elektrikaupasid, nagu näiteks elektrikapid, kastid, lisatarvikud, kaabli läbiviigud, kaabliradade tarvikud, toite ja signaalikaablid, maandustarvikud, ühendused, surunupud ja valikulülitid, indikaatortuled ja akustilised häireseadmed, toiteallikad, releed ja kontaktorid, mootori juhtimisseadmed (mootori starterid, ülekoormuskaitse ja pehmekäivitused), pneumaatika, elektroonilised seadmed (signaalimuundajad, saatjad ja tõkked), sagedusmuundurid, elektroonilised kaitsmed/ülekoormuskaitseseadmed,k aitselülitid, miniatuursed kaitselülitid ja kaitsmed, jääkvooluseadmed, UPS-süsteemid. Hankest osavõtja peaks pakkuma lühikesi tarneaegasid ja head saadavust, et vähendada ESS-i vajadust omada laovarusid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga